Vintage kjoler i lange baner skaber gode fester!

Friday  1 July  2535  4:26 PM
Save Saved
Last update 10/01/2018
  271

Hvis du elsker temafester, så gælder det om at spidse ører, for nu for du en guide til, hvordan du skal begå dig, i forhold til alle de temafester, som kommer her i løbet af året!

En temafest er først og fremmest en fest, hvor man SKAL komme udklædt, ellers er det hele lidt ødelagt. Og som det ligger i ordet, så er der et tema til en hver fest, og det kan være alt fra at pigerne har vintage kjoler på til at de har 60'er kjoler på. Det er kun fantasien, som sætter grænser i forhold til temaet til feste, ligesom det også er med udklædning. Mange vælger at købe det, fordi det er så besværlig, og det er også meget billigere oftere, fordi man ikke skal købe en masse materialer.

Når man skal ud og købe materialer til eksempelvis vintage kjoler, så kan godt gå hen og blive dyrt, fordi man køber mere end man skal bruge. Det kan man oftest være tvunget til, fordi der er nogle minimumsgrænser for en lang række materialer og produkter. Så skulle du få den tanke at du selv vil lave en vintage kjole, så kunne det godt være, at du lige skulle tænke det igennem en gang til!

Priser

Indenfor temafester er der som sagt en masse forskelligt, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvor mange penge man vil give, men der er følgende tre priskategorier:

  1. 0-499 kr.
  2. 500-1000 kr.
  3. 1000 kr. +

1. Den første kategori bruges ofte, hvis du gerne vil have en billig vintage kjole, fordi den kun skal bruges en gang og derefter smides ud. Så kan man med fordel købe noget, og kombinere den med noget, som man i forvejen allerede har i klædeskabet.

2. Den anden kategori er hvis man tror man kommer til at bruge det igen, eller bare gerne vil have et komplet outfit, som også er af meget god kvalitet. Her finder man altså vintage kjoler, som er af god kvalitet, og kjoler som folk bemærker.

3. Den tredje kategori er for dig, som gerne vil gå all in og pryde danse gulvet. Her finder du ikke blot komplette vintage kjoler, men ofte sæt som giver dig alt det, som du får brug for. Du får selvfølgelig kjolen, men i mange tilfælde også nylonstrømper, så det sidder i skabet. Og når man bruger så stor en sum, så får man også noget, som er af virkelig god kvalitet. Og du skal ikke bekymre dig om du får nok bemærkninger, for disse vintage kjoler skiller sig meget ud!

Skulle du have mod på at hoppe i nogle vintage kjoler, eller noget ligende til en temafest, så gør det! Det bliver en fest, som du aldrig glemmer, for hvornår skulle du ellers have en andledning til at gå i sådan noget tøj?

music concerts discos jazz synthpop soul progressive party latin american drum & bass
Nearby hotels and apartments
Kolding, 6000, Denmark