Træfældning samt andre ydelser

Friday  1 February  2199  3:56 PM
Save Saved
Last update 06/12/2018
  252

 

Det har været en hård vinter, og derfor er der ofte mange træet og buske, som er hårdt medtaget. De betyder, at man skal ud og sikre, at de ikke kan gøre skade. Det er især store træer med små rodnet, som løsner sig i blæsten. De store træer kan lave store skader på både materiale og personer, hvilket kan koste både mange penge, men også menneskeliv. Derfor er det vigtigt, at man holder øje med sin have, så den ikke gør skade på personer eller materiale. Kan man ikke selv sørge for, at haven er i tip top, så kan man gøre brug af firmaet Aamann Natur- og Træpleje.

Pleje af natur træ

Som alt andet så skal haven også plejes og passes og i nogle tilfælde, så skal der også fjernes noget. Det er ofte fordi træer og buske har fået en sygdom, eller at de er døde. Hvis man ikke fjerne dem i god tid, så kan specielt træer vælte ned i bygninger, biler eller i værre tilfælde mennesker. For at undgå dette, så skal man huske at gøre brug af træfældning. 

Træfældning

Træfældning sørger for at eliminere fremtidige ulykker eller blot gøre en have kønnere. Der findes fire former for træfældning:

  1. Træfældning
  2. Topkapning
  3. Stormskader/Stormfald
  4. Stubfræsning

En normal træfældning er meget simpel, og her får du fældet et træ, som oftest skyldes udseendet i haven. Når du får fældet et træ, så bliver der selvfølgelig ryddet op, så der ikke ligger træ overalt i haven. Priserne afhænger af opgavens størrelse, og derfor skal man kontakte Aamann Natur- og Træpleje for en nærmere pris. 

En topkapning bruges ofte, hvis man gerne vil have fældet et træ, men det står i et problematisk område. På de måde kan man fælde træet i flere dele, så man undgår at ramme noget, hvilket kan resultere i materielle- eller personskader. Fra start saves grenene af, så stammen er nøgen. Dette går det nemmere, når man skal fælde træet sikkert. Dette kræver to personer, da der skal være en oppe i træet, og en nede på jorden som modtager træ, og er livlinjen for ham i træet. Her indgår oprydning også, så du slipper for besværet

Indenfor stormskader og stormfald omhandler ofte akutte situationer, hvor man får brug for professionel hjælp. Ved sådan en opgave, så skal man først og fremmest danne et overblik, så man undgår skader. Derefter skal man være sikker på, at det er professionelle folk, som tager hånd om opgaven, så man undgår fejl, som kan give fatale konsekvenser. I mange situationer kan det være en god ide at stabilisere træt, da dette gør træfældningen nemmere. Til dette er der også oprydning, så man kan komme videre efter den akutte situation.

Når der er fældet et træ, så står der ofte en stub tilbage. Derfor er det godt at man kan gøre brug af en stubfræsning efter træfældningen. Dette vil give plads til et nyt træ, blomster eller andet, som kan pynte haven. Efter stubfræsningen bliver der også ryddet op, så din have er klar til sæsonen.

Start Up
Nearby hotels and apartments
Egtved, 6040, Denmark