Testkør en elscooter i dit eget hjem

Testkør en elscooter i dit eget hjem
Wed 4 March 2020
Wednesday 4 March 2020
3:06 PM
Ended

Har du brug for en elscooter?

En elscooter er et personligt transportmiddel, der er perfekt til ældre og folk med gangbesvær. Når man kommer op i årene, kan man ikke undgå, at benene ikke kan det samme, som de plejer. Dette kan godt være svært at acceptere for nogle, da det kan gøre det vanskeligt at komme fra A til B uden hjælp fra andre. Pludselig er en indkøbstur eller et visit vanskeligt, og man mister dermed evnen til at være spontan og uafhængig. Svaret på disse udfordringer kan være en el scooter. Med en el scooter bliver det igen muligt at kunne transportere sig selv rundt selvstændigt. 

 

Hvilken el scooter passer til dine behoh?

En el scooter er ikke en billig affære, derfor er det vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser om, hvad man har behov for, inden man investerer i en tilfældig el scooter. Er ens kørebehov stort eller lavt? Skal der tages højde for en høj brugervægt? Skal el scooteren kunne foldes sammen? Dette er spørgsmål, der er relevante at stille sig selv.

Hos de fleste forhandlere af el scootere kan man finde modeller til alle disse kategorier. Indenfor kategorierne findes der en række forskellige valgmuligheder, så man så vidt muligt kommer tættest på det bedste match til ens personlige behov. 

Et af de populære mærker inden for el scootere er Karma. Karma har et bredt udvalg af forskellige el scootere, som tilbyder stor køreglæde. Alle scooterne er stabile, hvilket giver kunderne den størst mulige tryghed. Foruden deres gode scootere er Karma også blevet kendt på deres store udvalg af tilbehør, der kan påmonteres på elscooteren. De mest populære modeller fra Karma er bl.a.:

- Karma 731

- Karma 737

- Karma 741

- Karma 747

 

Få gratis besøg af professionelle konsulenter

Bek Scooter A/S er en af de virksomheder i Danmark, der sælger el scootere. De forhandler bl.a. også scootere fra det populære mærke Karma. Bek El-Scooter tilbyder at sende erfarne konsulenter ud for at demonstrere et udvalg af el scootere. Dette betyder, at man ikke behøver at bekymre sig om, hvordan man kommer hen til forretningen. Under demonstrationen vil man også have mulighed for at testkøre de forskellige modeller, så man kan finde den el scooter, der passer bedst til ens behov. Det er en gratis og uforpligtende demonstration.

5138 Views - 05/03/2020 Last update
expos business technology
Bek Scooter A/S
Blokken 71, Birkerød, 3460, Denmark

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

Blokken 71, Birkerød, 3460, Denmark

Browse other venues in Hørsholm
Discover now


Discover more events in Hørsholm
Discover now


Bek Scooter A/S
Blokken 71, Birkerød, 3460, Denmark


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Hørsholm
  2. Thilde
  3. Testkør en elscooter i dit eget hjem
 
 
 
 
Your changes have been saved.