SOSU hjælper

Saturday  26 January  2019  10:00 AM    Sunday  27 January  2019 1:00 PM
Save Saved
Last update 28/01/2019
  617

Få et indblik i hverdagen som SOSU hjælper til åbenhus på Social- og Sundhedsskolen!

Glæd dig! Den 26. januar 2019 åbner Social- og Sundhedsskolen Syd dørene op for et åbent hus arrangement, som giver dig mulighed for at få indblik i hvad det vil sige at være SOSU hjælper. Dette er nemlig en uddannelse og et erhverv, som har meget at byde på, da man kan få speciale i mange forskellige ting. Som SOSU assistent får man mulighed for at gøre en forskel uanset, uanset hvilket fag man kommer til at arbejde indenfor. Dette er en meget motiverende faktor, som også kan mærkes når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag. For man kommer hjem med et smil på læben og et rigtig godt humør. Inden du kommet til åbent hus på Social- og Sundhedsskolen Syd, så kan du tjekke SOSU.dk, der viser alle uddannelser. Du kan også gøre brug af sosuguiden til at finde dit område, da den er meget nem at bruge.

Flere penge på vej til SOSU uddannelserne

Hvis du på nuværende tidspunkt ved, at du skal være SOSU hjælper, så kan du glæde dig over forslaget til den nye finanslov. Der er nemlig sat flere penge af til uddannelser SOSU hjælper. Det betyder, at du vil få en bedre undervisning, men også bedre løn, når du er færdiguddannet. Det skyldes at staten har fået øjnene op for, at der er mangel på dig, som gerne vil være SOSU hjælper!

Løn under uddannelse

Når du vælger at uddanne dig til SOSU hjælper, så sikrer du dig et godt job og en god uddannelse. På uddannelsen skal du blot have et 02 i dansk og matematik med i bagegen fra folkeskolen for at komme ind. Når du er på uddannelsen, så får du løn for at gå i skole. Du får nemlig SU, når du er i gang med grundforløbet, hvis du er 18 år gammel eller derover. Når du så får indgået en uddannelsesaftale, så får du i reelt set en arbejdsgiver. Det betyder også, at du har mulighed for at få løn, fordi du har en arbejdsgiver. Denne løn vil komme til at være en elevløn, som er højere end SU'en, hvilket kan være meget rart. Har du lyst til at vide mere eller har specifikke spørgsmål til en af uddannelserne som SOSU hjælper, så kom forbi åbent hus.

education workshop
Nearby hotels and apartments
Social- og Sundhedsskolen Syd
Aabenraa, Denmark
Social- og Sundhedsskolen Syd
Aabenraa, Denmark