SIDE OM SIDE med Imran Rashid og Anette Prehn

Thursday  23 November  2017  6:00 PM    Thursday  23 November  2017 7:00 PM
Save (110) Saved (111)
Last update 24/11/2017
  62

JULEN - hjerternes eller skærmenes fest?

Kom til SIDE OM SIDE med Imran Rashid og Anette Prehn kaster med et glimt i øjet et nådesløst blik på de (u)vaner vi har fået bygget op siden smartphonens indtog for bare 10 år siden. De kigger på, hvorfor det såvel biologisk som socialt giver rigtig god mening at bane vej for reelt nærvær, når vi er sammen med dem vi holder af og elsker - og hvordan vi i vores familier kan få opbygget nogle gode og givende offline-vaner, når vi er sammen.

For hvordan påvirker det julehyggen, at nogle ikke rigtigt "er der", men hellere vil sidde og skrive sammen med andre via en skærm?

Anette Prehn er sociolog, foredragsholder og forfatter til 5 bøger om hjernens spilleregler - bla bestsellerserien HJERNESMART.

Imrad Rashid er speciallæge i almen medicin, iværksætter og innovationschef i Danmarks størte kæde af privathospitaler, Aleris-Hamlet. Imrad Rashid er derudover forfatter til bestselleren "SLUK - kunsten at overleve i en digital verden".

Nu slår de to forfattere pjalterne sammen og gæster SIDE OM SIDE til en julespecial om nærvær og kunsten at navigere i en verden, hvor man kan være både online og offline.

_____________

SIDE OM SIDE hos Arnold Busck i Købmagergade er en hyggelig aften i godt selskab.

I de stemningsfulde omgivelser på Købmagergade vil der blive lagt op til samtale, diskussion og fortælling, når forfattere, debattører, interviewere og besøgende mødes SIDE OM SIDE på 1. sal. Hvert arrangement er bygget op omkring et tema eller en aktuel udgivelse, som danner rammen for en hyggelig og inspirerende aften.

Til dette tilbagevendende aftenarrangement vil der være mulighed for at købe en lille forfriskning i form af både kaffe, sandwich, kage og snacks hos Resso i stuen. Hvert arrangement
varer omkring 45 minutter og starter kl. 18.00.

Arrangementerne er naturligvis gratis

party
Nearby hotels and apartments
Arnold Busck Købmagergade
Købmagergade 49, Copenhagen, 1150, Denmark
Arnold Busck Købmagergade
Købmagergade 49, Copenhagen, 1150, Denmark