Permafrost - Musikgudstjeneste, Trinitatis Natkirke

Tuesday  30 October  2018  7:45 PM
Save Saved
Last update 31/10/2018
  488

Trinitatis Natkirke har i samarbejde med den danske duo Permafrost udviklet aftenens musikgudstjeneste.

Permafrost havde sin debutkoncert under et stort bøgetræ i sommeren 2013. Siden da har duoen eksisteret på livescenen omkring København og Malmö, og nu er de klar til at rejse ud i resten af Danmark og verden.

I 2015 indgik duoen et musikalsk samarbejde med producer Klaus Sandberg. Klaus’ bidrag er med til at understrege det episke i fortællingerne som ellers udspiller sig i det minimalistiske lydbillede, og på den måde fremhæve fantasifuldheden i musikken.

På den visuelle side samarbejder Permafrost med fotograf og grafiker, Frederik Højfeldt Nielsen, som står bag pressefotos og digitalt udtryk, og dertil den første eventyrlige musikvideo, som udspiller sig i et cirkusunivers og trækker inspirationer tilbage til fransk avangarde og helt tidlige stumfilm.

De to musikere i Permafrost, Maria Lundbak og Pernille Mejer, mødtes på musikkonservatoriet i Malmö, hvor de arrangerede musikcaféer i håb om at det kunne fremme det musikalske samarbejde mellem forskellige genrer. Det resulterede i at de selv gik sammen om et musikalsk møde med deres vidt
forskellige baggrunde – klassisk obo og rytmisk jazz/improvisation vokal. Her skiller Permafrost sig ved at have en bred tilgang til popmusikken fuld af referencer og samtidig være udtryk for morgendagen.

music concerts acoustic classical country folk indie pop progressive
Nearby hotels and apartments
Trinitatis Natkirke
Landemærket, København, Denmark
Trinitatis Natkirke
Landemærket, København, Denmark