Nytårs Groove med Meditation & TRE

Saturday  12 January  2019  12:00 PM    Saturday  12 January  2019 2:30 PM
Save Saved
Last update 13/01/2019
  72262

Januar – den første måned i et helt nyt år. ???? Julen og december med alle dens fester, fornøjelser og forpligtelser fløj forbi i lyntempo. Og pludselig står du der, midt i vintermørket, og føler behov for at komme hjem til dig selv. Mærke dig selv. Og mærke hvad der skal slippes for at give plads til alt det fantastiske nye, du gerne vil have ind i dit liv i 2019.
Nøglen til forandring og frigørelse ligger i din krop. Den forandring, der bliver sat i gang, når du kommer ned i kroppen og lytter til hvad den har at fortælle, er kraftfuld.
Til dette Groove event kan du ikke undgå at slå dit hoved fra og give slip på alt det, der ikke er behov for, på en sjov, let og behagelig måde igennem:
* Guidet meditation, der åbner op for din bevidsthed om de af dine mønstre, der ikke længere tjener deres formål.
* Groove, som er verdens nemmeste og sjoveste måde at danse på med simple trin og rytmer alle kan være med på. Der er ingen spejle, ingen koreografier, og intet der efterlader dig med en følelse af ikke at være god nok. Her vil jeg guide dig igennem sangene, så du åbner op for din unikke dans og bevægelsen i dig, i et trygt rum, hvor du har frihed til at være dig selv.
* TRE (trauma and tension releasing exercises), som er en simpel metode der bruges til at fjerne anspændthed og forløse kroniske spændinger, stress og traumer.
Dette event er for dig, der har lyst til at vende opmærksomheden indad for en stund, danse på den mest livsbekræftende måde og gøre noget godt for dig selv, uanset om du har erfaring med dans eller ej.
Giv dig selv dette pusterum med fokus kun på DIG, din KROP og DIT år 2019.
Praktisk:
Eventet varer fra kl. 12 til kl. 14:30. Bagefter serveres der lidt bobbler og snacks.
Pris: 250 kr. eller 200 kr., hvis du er studerende eller arbejdsledig
Du sikrer dig en plads på eventet ved at overføre pengene via MobilePay til 36466.
Det ville glæde mig så meget at have dig med!

music culture yoga
Nearby hotels and apartments