Northern Assembly - Kulturmaskinen

Friday  23 February  2018  9:00 PM    Saturday  24 February  2018 0:00 AM
Save (97) Saved (98)
Last update 24/02/2018
  983

NORTHERN ASSEMBLY er – som navnet antyder – en forsamling af nordiske musikere med en fælles kærlighed til historier og musik.
Den lovende danske folk kvartet, har efterhånden rigtig godt fat i det danske publikum med udsolgte shows og festivalbesøg på bl.a. Tønder Festival, og nu tiltrækker de sig også international interesse.

Netop historiefortælling er en kerneværdi i NORTHERN ASSEMBLY, som består af sangskriverduoen Andreas Bevan og Dina Danielsdatter, der begge er vaskeægte verdensborgere.
De er opvokset alle andre steder end i Danmark - fra den idylliske engelske landsby, til Atlanterhavets vilde Færøerne, til de smukke norske fjelde og til Afrikas højland i Etiopien.

NORTHERN ASSEMBLYs noget uklare fornemmelse af hvor ’hjem’ er, giver perspektiv til deres sange som fortæller om hjemve, om at længes og søge efter håb og fred.

I samspil med Jens Hedegaard og Jesper Smalbro skabes der i NORTHERN ASSEMBLY skøn melodisk nordisk folkmusik, der leder tankerne hen på sangskrivere som Simon & Garfunkel og bands som Mumford & Sons.

NORTHERN ASSEMBLY har udviklet sig stærkt de sidste år og udover bl.a. at have spillet på SPOT Festival 15,16 og 17, Tønder Festival og Nordklang Festival i Schweiz har de vundet den aarhusianske Fatter Eskil pris i efteråret 15.

Northern Assembly er et meget charmerende orkester, og det mener jeg både musikalsk og i den måde de laver deres harmonier på. Det handler også om den måde de er på mellem sangene og hvordan de på en ægte og reel måde præsenterer sangene og virker uhøjtidelige samtidig. Det er noget man ikke kan købe sig til eller lære sig til.”
John Fogde/Northside festival – Dommerpanel Fatter Eskil Prisen ‘15

Facebook:
https://www.facebook.com/northernassembly/

”One Day” (I Will Return)
https://www.youtube.com/watchv=nNYC8ar3-rw

“Through My Window”
https://www.youtube.com/watchv=zOZdu83lk2s

“Bury Your Kings”
https://www.youtube.com/watchv=p4fOP-pYjpg

Koncerten præsenteres af Kulturmaskinen og DanceLikaMonkey

Dørene åbner kl. 20

Forsalg: 130 kr. / 110 kr. for studerende
Dørsalg 150 kr. / 130 kr. for studerende

music festivals
Nearby hotels and apartments
Kulturmaskinen Odense
Farvergården 7, Odense, 5000, Denmark
Kulturmaskinen Odense
Farvergården 7, Odense, 5000, Denmark