Kreativ kaffehygge // BRYG

Saturday  18 May  2019  4:30 PM    Saturday  18 May  2019 6:00 PM
Save Saved
Last update 20/04/2019
  132

Har du lyst til, at bruge en lørdag eftermiddag med dine venner, hvor du samtidig hygger med at udvikle dine kreative skills? Vi har inviteret en dygtig ung kunstner ned, som vil stå for at give jer værktøjerne til at komme i gang med jeres egen rejse indenfor tegning, maling eller noget helt tredje. Stemningen vil være afslappet, hyggelig og kreativ. Inklusiv i billetprisen er en valgfri kop kaffe fra BRYG, som I kan nyde mens i udfolder jer kreativt. Vi står for papir, tegneredskaber og selvfølgelig ekspertviden og guide.
Hvem er kunstneren?
Julie Nordahl har fem års erfaring som professionel illustrator. Hun har eksempelvis samarbejdet med Dystopia Entertainment, Ungehuset Værket, Forlaget Dreamlitt og tøjbrandet South Wear. Julie driver egen forretning som freelancer og hun inspireret jer gerne til, hvordan man bliver til noget indenfor kunstbranchen. Julie har erfaring indenfor mange grene af traditionel og digital kunst og har samtidig erfaring med undervisning og kurser.
Har du aldrig brugt en pensel eller blyant før? Intet problem, Julie står klar med de redskaber, som du kan bruge til at komme godt i gang eller komme til det næste level på din kreative rejse!
Billetterne koster 75kr. og er inkl. en gratis drik fra BRYG. Man bestiller en plads ved at skrive en sms til Maria på 26336301. Betaling foregår på dagen.
Vi får sådan en hyggelig eftermiddag sammen! Vi ser frem til at kombinere kaffe, kreativitet og go’ gammeldags hygge.
/ Julie Nordahl og Maria fra BRYG.

art technology
Nearby hotels and apartments
BRYG Coffee House
Torvegade, Vejle, Region Syddanmark, Danmark
BRYG Coffee House
Torvegade, Vejle, Region Syddanmark, Danmark