Hjerteforbindende, Bevidsthedsudvidende Shamanistisk Danseritual

Saturday  13 January  2018  2:00 PM    Saturday  13 January  2018 5:00 PM
Save (29) Saved (30)
Last update 15/01/2018
  329

Dans og bevægelse frembringer en naturlig tilstand af væren. Det giver også muligheden for at udtrykke vores inderste længsler og passioner. Vi sætter sindet fri, aktiverer kroppen og åbner os for SPIRIT. Det giver os mulighed for at bevæge os ind i en udvidet bevidsthedstilstand, hvor vi kan forbinde os med inspirationer, nye visioner og drømme.

Vi er hjerte-centrerede væsner. Vi må lære at være i tilstanden af ren væren kærlighed. Denne eftermiddag vil kærligheden omslutte os i magiske, blide, nærende og smukke vinger og vi forankrer os selv i vores hjerte og udstråler vores lys.

Vi bliver én stor levende og lysende diamant, der pulserer hjerte energi ud i rummet, der grounder os i vores væren.
~
Jeg inviterer jer tilstede i NUET. Føl, oplev og bliv næret af de kærlige og ekstatiske energier denne aften.

I dette danse ritual tager jeg jer med på en indre rejse med trance rytmer og tribal musik. Vi vil øge vores forbindelse med EKSISTENSEN, føle bliss, nydelse og næring via vores bevægelser og dans.

Dette er en invitation til at gå på opdagelse i jer selv og hinanden. Sammen vil vi skabe et nærende og ekstatisk miljø ladet med elektricitet, og stadig med en varm, tryg og jordnær atmosfære. Vi vil grounde os I vores egen væren og eget væsen.

Jeg ser frem til at se dig til en ekstatisk, smuk, ekspanderende og bevidsthedsudvidende danse rejse ~ hvor vi igen forbinder os med vores hjerte, sjæl og ånd.

Om underviseren:
Jeg har arbejdet med shamanisme i adskillelige år nu og har fulgt forskellige udenlandske lærere, grandmothers m.m. De sidste par år har jeg intensiveret mit arbejde og studie.

I 2016 deltog jeg i ”Shamanistisk Grundkursus – marts 2016” med Malene Olivarius. Dette var for at kunne deltage i det mere avancerede arbejde med danske undervisere og lærere.

I 2015/2016 har jeg deltaget i flere workshops over 1-2 dage med Grandmother Robin Tekwelus Youngblood, ”Path of the White Wolf Medicine Teachings”.

I 2016/2017 deltog jeg i et halvandet års intenst træningsforløb med Grandmother Robin Tekwelus Youngblood kaldet ”Path of the White Wolf” – med møder hver anden uge. Dette var en træning der involverede shamanic journeying, medicin danse, chants, trommerejser, ritualer og ceremonier.

I 2016/2017 deltog jeg i et 1 års træningsforløb, ”Walking the Wheel of the Year 2016-2017” inspireret af de ældgamle keltiske spirituelle festivaler ~ ved EmmaJane Gelfling.

Jeg har deltaget i mange svedehytter med forskellige lærere og forskellige traditioner. Blandt andre Sw Anand Vigyan og Rob Larkin. Jeg har deltaget i mange ceremonier omkring de keltiske festivaler og faciliteret adskillelige selv.

Kærlighed og lys fra Vesna

Workshoppen afholdes i Prana Yogastudio, Gendarmergården 22i, 1. sal i Holbæk.

Pris:
200kr for medlemmer af Prana Yogastudio
300kr for alle andre

Pengene overføres via mobilepay til 61674003

music culture
Nearby hotels and apartments
Prana Yogastudio
Gendarmergården 22i, Holbæk, 4300, Denmark
Prana Yogastudio
Gendarmergården 22i, Holbæk, 4300, Denmark