Heimatt @Trinitatis Natkirke

Tuesday  29 May  2018  11:44 AM
Save Saved
Last update 30/05/2018
  1266

Den 22. september udkom Heimatt's andet album ”The Greatest Story” som opfølger på debutpladen ”With You I Will Dance All The Way Through The Night. I Will Tie Your Hands And Go Blind. If You Just Let Me.” der udkom i 2015, og modtog pæne anmeldelser.

Siden 2014 har Magnus Grilstad under hans alias Heimatt udgivet en EP og et debutalbum, to udgivelser der har sendt den unge dansk/norske musiker og hans band på flere turneer i Danmark, en opvarmningstour for Rasmus Walter og længere turneer syd for grænsen, samt budt på massive festivalsomre som har sendt Heimatt forbi Roskilde Festival, SPOT Festival (2x), Reeperbahn Festival, Tallinn Music Week, SmukFest, Musik i Lejet, Trailerpark Festival og Danmarks Grimmeste m.fl

Helt fra start er det gået utrolig hurtigt for den unge Grilstad, fra den første øver med bandet til en booking pa Roskilde Festival og en pladekontrakt med Playground Music var i hus, gik der 6 maneder. Efter to ar med næsten 100 koncerter i ind- og udland var der brug for ro til at finde ud af hvilken retning projektet skulle tage, og der er da ogsa sket meget rent musikalsk for den dansk/norske artist, hvor det før var den moderne indie/folk som Heimatt dyrkede, sa har musikken nu bevæget sig over i en mere elektronisk og poppet retning, mens Heimatt har bibeholdt den store organiske lyd der har gjort ham og bandet til en festivaldarling.

---

GRATIS ENTRE

Døre åbner kl. 19.45
Musikken starter kl. 20.00

---

music concerts acoustic country folk indie pop
Nearby hotels and apartments
Trinitatis Natkirke
Landemærket, København, Denmark