HACK4DK 2018

Friday  9 November  2018  4:00 PM    Saturday  10 November  2018 6:00 PM
Save Saved
Last update 11/11/2018
  339

For 8. år afholdes HACK4DK - denne gang i samarbejde med Dansk Arkitektur Center i det nye Blox på havnefronten i København.
Brug et døgn på at hacke den danske kulturarv sammen med andre kreative frivillige. Arrangementet er for kreative, nysgerrige og idérige mennesker med hang til digital udvikling og kulturarv. Gå på opdagelse i en lang række danske arkivers, bibliotekers og museers åbne data og vær med til at skabe nye og spændende koncepter for, hvordan vores fælles kultur(data) kan sættes i spil på nye måde.
HACK4DK plejer at være en uformel, hyggelig, fagligt udfordrende, berigende og meget social begivenhed, hvor der er gode mulighed for at lære vores kulturarv og nye mennesker bedre at kende i en afslappende og produktiv atmosfære.
Arrangører af HACK4DK 2018:
Danmarks Filminstitut, Danmarks Radio, Dansk Arkitektur Center, Det Kongelige Bibliotek, Købehavns Kommune - Historie og Kunst og Nationalmuseet og Statens Museum for Kunst.

NB! Da der er få billetter til årets arrangement opfordrer vi til at man afbestiller sin billet, i fald man ikke kan komme alligevel. På den måde frigives en plads til personer på ventelisten. Undlader du at møde op uden forudgående afbestilling forbeholder vi os retten til at opkræve et no show fee på 150 kr..

culture art Museum
Nearby hotels and apartments
DAC (Dansk Arkitektur Center)
10 Bryghusgade, København, 1473, Denmark
DAC (Dansk Arkitektur Center)
10 Bryghusgade, København, 1473, Denmark