Grøn maskinmesse for mindre maskiner

Wednesday  22 August  2018  5:48 PM
Save Saved
Last update 24/08/2018
  907

Hvorfor bør man som virksomhed tage til maskinmesse?

En maskinmesse er en oplagt mulighed for at få et overblik over de nyeste maskiner og dertilhørende ekstradele, der er på markedet. Hvis man opererer indenfor et erhverv, hvor der hyppigt anvendes maskiner er det en glimrende måde, hvorpå man kan få øjnene op for nye, innovative løsninger. Dette kan være relevant for alt fra skoler, institutioner og boligselskaber til entreprenører, vognmænd, havne og asfaltfirmaer. 

Miniseminarer

Messen er ydermere et oplagt sted for fagfolk at mødes og udveksle erfaringer. Der vil til Maskiner under Broen være flere foredrag, der kunne være relevante for de besøgende. Man vil bl.a. kunne høre et indlæg fra Palle Kristoffersen, som er slotsgardner i Slots- og Kulturstyrelsen under Kulturministeriet. Han vil fortælle om pesticidfri ukrudtsbekæmpelse på faste belægninger. 

Derudover vil der være et miniseminar, hvor salgschefen Claus Bjerre fra firmaet Precision Makers vil fortælle om føreløse maskiner. I dag kan større maskiner som traktorer og fairwaylippere nemlig køre uden førere, og derfor kan det for nogle maskiner måske betale sig, at køre langsommere eller anvende en mindre klipper, hvis ikke der skal medregnes en arbejdsløn til føreren.

Hvornår og hvordan foregår messen?

Maskinmessen hedder Maskiner under Broen og er organiseret af Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg. Messen er primært for mindre maskiner, hvilket betyder at den er målrettet maskiner og udstyr til anlæg, pleje og vedligeholdelse af områder som parker og veje. Det er en industrimesse i den forstand, at der kommer en del udstillere, som bl.a. viser:

- Værktøj

- Reservedele

- Værkstedsudstyr

Disse produkter relaterer sig til salg og service af kompakte maskiner. Maskinmessen er et sted, hvor fagfolk kan møde andre fagfolk, og den henvender sig til professionelle brugere af maskiner og udstyr. Det er et gratis event, der foregår på arealet under Lillebæltsbroen på den fynske side. Deraf kommer navnet Maskiner under Broen også. Det foregår d. 22. og 23. August 2018 fra kl. 09.00-17.00

 

business courses conventions workshop technology
Nearby hotels and apartments
Maskiner under broen
Gl Strandvej 113, Middelfart, 5500, Denmark
Maskiner under broen
Gl Strandvej 113, Middelfart, 5500, Denmark