Find dit nye drivhus på drivhus udstilling i Jylland

Friday  1 September  2028  12:00 PM
Save Saved
Last update 06/12/2018
  154

Hvorfor investere i et drivhus?

I dag er der over en million danskere, der har valgt at anskaffe sig et drivhus. For nogle handler det om at være i stand til at kunne dyrke sine egne friske afgrøder, mens det for andre gælder om at have et sted, hvor man kan stresse af og nyde udsigten til haven og planterne, samtidig med at man er beskyttet fra vejret. Det danske vejr er nemlig berømt for at være ustadigt og utilregneligt. Her kan et drivhus komme til undsætning, da man ikke er afhængig af en bestemt type vejr i bestemte sæsoner. 

Hvilken størrelse skal man have?

Drivhuse findes i mange forskellige størrelser og udformninger. Det kan derfor godt være svært at vurdere, hvilken størrelse der ville fungere bedst, hvis man er nybegynder inden for området. Nogle gange kan pladsmangel i haven være en simpel løsning på dette spørgsmål, da man dermed ikke har pladsen til at få et stort drivhus. Har man en stor have med rigelig plads, bør man overveje hvad intentionen med drivhuset er. Ønsker man at dyrke en masse forskellige afgrøder og samtidig have en hyggekrog, eller vil man blot fokusere på en af delene? Dette har nemlig meget at sige ift. størrelsen på drivhuset. 

Materialer

Drivhuse fås ikke kun i forskellige størrelser, men også i forskellige materialer. Nogle ønsker at drivhuset skal have en naturlig farve, som eksempelvis grøn, så det falder lidt mere ind i haven. Andre kan dog godt lide at det ser mere skinnende og metallisk ud. Derudover er der også spørgsmål om kvalitet, stabilitet og type af glas, som der skal tages stilling til. Hvis der er flere i familien, kan det godt være svært at kombinere alles ønsker, derfor kan man med fordel tage på en udstilling, hvor man kan få råd og vejledning af eksperter.

Drivhus udstilling

På en drivhus udstilling har man mulighed for at få et overblik over de forskellige drivhuse, der eksisterer på markedet. Der findes forskellige udstillinger rundt omkring i landet. Befinder man sig i Jylland, kan man eksempelvis med fordel tjekke nogle af udstillingerne af Hobbydrivhuse ud. På deres hjemmeside Hobbydrivhuse.dk finder man et overblik over de forskellige udstillinger. De tilbyder fem forskellige produktserier:

- Basic

- Solid

- Luxsus

- Deluxe 

- Royale

 

conventions family flea markets Start Up
Nearby hotels and apartments
Hobbydrivhuse
Hindsgavl Alle 2, Middelfart, 5500, Denmark
Hobbydrivhuse
Hindsgavl Alle 2, Middelfart, 5500, Denmark