HéLT Klar Til Fødsel - fødselsforberedelse (HOLD 4)

Thursday  15 February  2018  7:00 PM    Thursday  15 February  2018 9:00 PM
Save Saved
Last update 16/02/2018
  4988

MED JORDEMODER, REBOZO, AKUPRESSUR & YOGA.

Dette forløb henvender sig til dig, som er gravid. Dig som ønsker at blive ”HeLT KLAR TIL FØDSEL”, med henblik på at få en god fødselsoplevelse.

På forløbet bliver du guidet til at indøve smertelindringsteknikker, som kan hjælpe dig til at mildne smerte og ubehag under fødslen. Der fokuseres på såvel fysisk- som mental fødselsforberedelse. Du er velkommen på forløbet uanset om du er gravid for første gang eller har været det før.

Særligt for dette forløb på fire gange er, at du vil modtage kvalificeret undervisning af såvel: jordemoder, diætist som yogalærer. Dermed vil graviditeten, fødslen og tiden efter blive omfavnet bredt, med fokus på såvel teori som brugbare smertelindrendeteknikker og fødestillinger.

Undervisningen foregår i mindre hold, på max. 12 deltagere, hvilket giver en unik mulighed for tid og vejledning til den enkelte gravide, idet der altid er to undervisere til stede.
Gennem forløbet “HéLT KLAR TIL FØDSEL” bliver du bekendt med en kombination af vejrtrækningsøvelser, fødestillinger, teknikker/tryk til smertelindring samt bliver fuldstændig vidende om hvad du kan forvente, at opleve når fødslen går igang til du ligger med din lille nyfødte ved brystet. Desuden vil din fødselspartner blive inviteret med til 2 timers intensivt kursus i at udøve optimal støtte, herunder smertelindringsteknikker og forståelse af fødselsforløbet.

Du er velkommen fra begyndelsen af din graviditet, mange oplever dog størst udbytte af ”HELT KLAR TIL FØDSEL” efter 20. graviditetsuge.
Det kan anbefales, at kombinere ”HeLT KLAR TIL FØDSEL” med ”HeLT GRAVIDYOGA”, da du dermed kan få ugentlig undervisning i yoga, som omfatter de teknikker du bliver præsenteret for på ”HeLT KLAR TIL FØDSEL” , dette er dog ikke et krav for at deltage.

Din fødselspartner er invteret med til det 3. modul d. 8/3, de resterende undervisningsgange er udelukkende for de gravide.

Læs mere om indholdet: https://www.heltgravid.com/hlt-klar/

DET FÅR DU:

Lydfil til afspænding
Lydfil med åndedrætsøvelse
Billedemateriale til dig og din partner med rebozo, smertelindrende- og ve-fremmende akupressurpunkter
Filmmateriale med fødselsforberedende yogaøvelser

UNDERVISERE: Johanna & Anna

DATOER: 15/2, 22/2, 1/3 & 8/3

TID: TORSDAGE Kl. 19.00-21.00

PRIS: 1950 kr.

MEDLEM AF SYGEFORSIKRING DANMARK?

min. 30% refusion på forløbet.

Hvis du/I har yderligere lyst til at dykke ned i at forberede jer som par til fødslen, er i velkommen til vores 5 timers partner workshop, se mere her: https://www.heltgravid.com/partner-workshop/.

MERE INFO: https://www.heltgravid.com/hlt-klar/
KONTAKT: kontakt@helthelt.dk

sports workshop yoga
Nearby hotels and apartments
HéLT Gravid
Henrik Steffensvej 1, 4 & 6, Frederiksberg, 1866, Denmark

No posts on the event's notice board

HéLT Gravid
Henrik Steffensvej 1, 4 & 6, Frederiksberg, 1866, Denmark
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.