Effektiv rengøring med en Alto højtryksrenser

Monday  14 May  2018  12:00 PM
Save Saved
Last update 15/05/2018
  2892

Hvad er en højtryksrenser?

En højtryksrenser er en maskine til rengøring. Den anvendes typisk til rengøring af udendørs arealer, maskiner, køretøjer og bygninger. Den fungerer ved, at en vandstråler under højt tryk sprøjtes mod det, der skal rengøres. Man bruger en pumpe, som drives af en motor til at danne højtrykket. I de fleste tilfælde vil motoren være være en elmotor, men der findes også enkelt rensere med en forbrændingsmotor.

For enden af spulerøret sidder en såkaldt dyse, som varierer alt efter hvilken opgave, der skal løses. De tre mest anvendte dyseformer punktstrålen, fladstrålen og rotojet strålen

Hvad kan man bruge en højtryksspuler til?

En højtryksspuler kan anvendes af både virksomheder og privatpersoner. Det er dog ikke alle objekter og facader, der kan holde til at blive højtryksspulet, derfor bør man altid undersøge, om det er skadende at bruge en højtryksspuler, inden man går i gang. Man skal eksempelvis ikke højtryksspule:

- Træfacader

- Gasbetonfacader

- Terasse af betonfliser

- Afløbsrør og kloakker

Hvilken højtryksrenser bør man vælge?

Der findes forskellige mærker inden for højtryksspulere, og forskellige udbydere af disse. Nogle af de mest populære højtryksspulere er fra Nilfisk. Nilfisk har forskellige kategorier, og inden for højtryksrensere er det særligt serien Nilfisk-Alto, der har fået anerkendelse og opmærksomhed. En Alto højtryksrenser er robust og effektiv, og findes både til privat og professionelt brugt. 

Sådan benytter man en højtryksrenser risikofrit

Højtryksrensere er utroligt effektive og sjove at bruge, men de er ikke helt ufarlige. Hvis man ikke har erfaring med at bruge en højtryksrenser, bør man tage nogle forbehold, og altid sørge for at læse instrukserne inden brug. 

Først og fremmest bør man altid have det nødvendige udstyr på, når man anvender en højtryksrenser. Her er praktiske sko eksempelvis nødvendige. Uanset om det er en varm sommer dag eller ej, så bør man altid have sko på, når man bruger en højtryksrenser. Strålen er utrolig kraftig, og hvis den rammer fødderne, kan man risikere at få blå mærker eller værre. Det kan derudover være en fordel at bruge fodtøj med en gummisål, så man ikke falder på det våde terræn. 

 

business technology Start Up
Nearby hotels and apartments
Kappers Agentur
Albuen 28, Kolding, 6000, Denmark
Kappers Agentur
Albuen 28, Kolding, 6000, Denmark