Caspar Eric & Søren Gemmer - Hjertets Pumpende Slid

Thursday  12 July  2018  8:00 PM    Thursday  12 July  2018 9:15 PM
Save Saved
Last update 13/07/2018
  35

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉
HJERTETS PUMPENDE SLID er digteren Caspar Eric og musikeren Søren Gemmers udforskning af Erics multidimensionelle skildring af tab og håb; ALT HVAD DU EJER.
De to unge kunstnere blev inviteret til at optræde for første gang sammen ved overrækkelsen af Montanas Litteraturpris 2018. Det improviserede møde mellem Søren Gemmers mørke synthflader, sakrale klaverklange, pulserende beats og Caspar Erics flerstemmige udforskning af menneskelige relationer fra det intime til det storpolitiske efterlod salen åndeløs og kaldte på et fortsat samarbejde.
Koncerten i Sankt Markus Kirke er Caspar Eric og Søren Gemmers eneste under Copenhagen Jazz Festival 2018.
ALT HVAD DU EJER udkommer på Gyldendal i august 2018.
◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉
Caspar Eric - ord/lyrik
Søren Gemmer - lyd/musik
Fri entré
Caspar Eric, Gyldendal: http://www.gyldendal.dk/forfattere/caspar-eric-f116868
Søren Gemmer, website: http://sorengemmer.com
Koncertplakat/-foto: Mike Højgaard / neue.pink
◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉
Caspar Eric (f. 1987) er blevet omtalt som en poesiens hjertestarter og står som et lysende og meget produktivt poetisk talent i sin samtid. Debuterede i 2014 på Gyldendal med 7/11, der blev efterfulgt af NIKE (2015) og Avatar (2017). Hans værker kredser om popsamfundet, om betydning af at have et handicap i et samfund som vores, om melankoli, kapitalisme, det gode liv og selvmord som fænomen og om at være ung i 10’erne og i den digitale tidsalder.
Eric har modtaget Much-Christensens debutantpris, Strunge-prisen, Albert Dams Mindelegat og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.
Søren Gemmer (f. 1984) er pianist og komponist og arbejder i et spænd mellem moderne akustisk jazz og eletronisk improvisationsbåren musik. Han modtog i 2013 en nominering som 'Årets Nye Danske Jazznavn' ved DMA Jazz for sit debutalbum AT FIRST. Gemmer har spillet med Marilyn Mazur, Jørgen Leth, Nicolaj Stochholm, den amerikanske trompetist Ralph Alessi (ECM) og DR Big Band, med sidstnævnte i forskellige projekter siden 2015 blandt andet ved Palle Mikkelborg’s 75 års-fejring i DR KoncertHuset og ved ‘Welcome Ofelia’ foran Skuespilshuset under CJF2016. På det seneste har Søren Gemmer arbejdet med elektro-akustisk improvisation sammen med skuespilleren Thure Lindhardt i projektet ALTING HAR EN TID.
◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

Nearby hotels and apartments
Frederiksberg, Frederiksberg, Denmark
frederiksberg, denmark
Frederiksberg, Frederiksberg, Denmark
frederiksberg, denmark
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.