Book en konferencier til dit næste event

Tuesday  12 May  2020  12:00 PM
Save Saved
Last update 06/12/2018
  203

Hvad er en konferencier?

En konferencier er en person, der sørger for at præsentere og sammenkæde de forskellige indslag, der kan være til et show eller en forestilling. Den rigtige konferencier kan være det, der gør ens arrangement til en succes. Deres vigtigste opgave er at "tage arrangementets deltagere i hånden" og lede dem gennem programmet, samtidig med at de sikrer en god stemning hele vejen igennem.

Valget af konferencier bør afhænge af hvilket arrangement, der er tale om, og hvordan stemningen gerne skulle være. Man kan eksempelvis vælge en komiker til at være konferencier, hvis man ønsker en sjov og let stemning, hvor der bliver grinet hele vejen igennem.

Ønsker man derimod at stemningen skal være af en mere seriøs og akademisk karakter, kan man eksempelvis vælge at gøre brug af en offentlig person med baggrund i journalistisk eller lignende. Derudover kan man vælge konferencierer, som kan holde foredrag indenfor bestemte områder, om et emne der er relevant for arrangementet. Har du planer, om at et bestemt arrangement, hvor der skal være en professionel ordfører, så book en konferencier til dit næste event. 

Hvor finder man den perfekte konferencier?

Der findes forskellige booking og management virksomheder, som kan hjælpe med at finde den bedst mulige konferencier til et givent arrangement. Her er bookingportalen NKMusic eksempelvis værd at nævne. De formidler og booker en lang række danske kunstnere indenfor forskellige områder. 

business conventions workshop
Nearby hotels and apartments
NKMusic
Søndre Villavej 6, Rønne, 3700, Denmark
NKMusic
Søndre Villavej 6, Rønne, 3700, Denmark