Få industriprodukter i topkvalitet hos AH Industries

Friday  6 September  2069  4:58 PM
Save Saved
Last update 06/12/2018
  192

Hvem er Ah Industries?

Ah Industries er verdenskendte for deres produkter til forskellige industier, heriblandt vindmølleindustrien, cement- og mineralindustrien, marineindustrien og maskineindustrien. De er eksperter i at lave stål og metal komponenter til forskellige formål. Virksomheden består af tre forskellige enheder, nemlig:

  1. Manufacturing Solutions
  2. Industrial Solutions
  3. Site Solutions

Disse tre enheder arbejder tæt sammen gennem hele fremstillingsprocessen, så kunderne er sikret den bedst mulige oplevelse. Ah Industries har en vision om at forbedre deres kunders konkurrenceevne ved at levere de bedst mulige produkter. 

 

Eksperter inden for komponenter til vindmølleindustrien

Man begyndte for alvor at satse på vindkraft i midten af 1980'erne, og Danmark har siden da været kendt for deres vindmølleindustri. Danmark er det førende land indenfor forskning og udvikling af nye produkter og teknologi. Derfor er det naturligvis nødvendigt, at de virksomheder som udvikler og fremstiller de forskellige komponenter, er topprofessionelle. 

Ah Industries har altid være på forkant med at producere komponenter til vindmølleindustrien. Hvert 10. vindmølle i verden indeholder dele, der er produceret af Ah Industries, hvilket har givet dem en stor erfaring. På trods af dette sørger de stadig for konstant at udvikle sig og følge med tiden. 

Mød dem på industrimessr

Hvis man har spørgsmål, eller ønsker at indgå en handelsaftale med virksomheden, kan man bl.a. træffe dem på forskellige messer. De har førhen være på messen "Alihankinta" i Finland, hvor de havde en stand. 

 

expos business technology
Nearby hotels and apartments
AH Industries
Industrivej 4, Ribe, 6760, Denmark
AH Industries
Industrivej 4, Ribe, 6760, Denmark