3 dages Body Klasse

Saturday  14 April  2018  9:00 AM    Thursday  19 April  2018 5:30 PM
Save (1) Saved (2)
Last update 20/04/2018
  693

Dr. Lisa Cooney afholder 3-dages Body Klasse.

Velkommen til Access 3-dages body klasse med Lisa Cooney. Dette er første gang hun faciliterer i Danmark!! 

Hvad hvis din krop var et kompas eller en guide til livets hemmeligheder, mysterier og magi? 

Gary Douglas og Dr. Dain Heer skabte Access Body Class. Disse klasser understøtter at få låst op for spændinger, modstande og forstyrrels i og af kroppen, ved at skifte energien dynamisk. 

Access Body Class er designet til at åbne en dialog og skabe et fællesskab med din krop, der giver dig mulighed for at nyde din krop i stedet for at kæmpe imod den og misbruge den. Når du begynder at ændre den måde, du relaterer til din krop, begynder du at ændre, hvordan du forholder dig til alt i dit liv. 

Har du et talent og evne til at arbejde med kroppe, som du endnu ikke har åbnet op for? Hvad ved du? Eller er du en kropsarbejder - massage terapeut, kiropraktor, læge eller sygeplejerske - der leder efter en måde at forbedre den helbredelse du kan gøre for dine kunder/patienter/klienter? 

Kom og leg med os og begynd at undersøge, hvordan du kommunikerer og relaterer til kroppe, inklusive din egen. 

Denne klasse er en invitation til at erkende, at du har en krop, og at bevidstheden i din krop er en legeplads af muligheder. Vi vil undersøge det bidrag, som din krop kan være i dit liv, dine penge, Jorden og bevidstheden - snarere end et fængsel af depression, angst og frygt. 

Hvad hvis nøglen til at ændre alt, simpelthen er at ændre, hvordan du kommunikerer med din krop? Hvad hvis der var et sprog mellem dig og din krop, som du aldrig vidste, eksisterede? Er du klar til helt at steppe ind på legepladsen for din bevidsthed? og til at udforske hvad du og din krop virkelig er og kan? 

Vil du begynde at tillade dig selv at modtage den Gave din krop er til dig? Hvad kunne det være? Er der noget din krop er villig til at vise dig? Lytter du? 

Forudsætninger: Access Consciousness® Bars Class & Access Consciousness® Foundation Class ( tidl. foundation / level 1 ) 

Pris: €1400 / 10.000 Danske kroner

Registrering: https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/body-classes/3-day-body-class/access-3-day-body-class_306/

Hvis du har yderligere spørgsmål kontakt venligst:

HelleMaximilla: Tlf. 4231 2850 Mail: hma@house-of-change.dk eller

Mariane Zoi: Tlf. 2617 0566 Mail: mza@house-of-change.dk

Vi glæder os til at se dig i House of Change

courses
Nearby hotels and apartments
House of Change
Skodsborgvej 305E, Nærum, 2850, Denmark
House of Change
Skodsborgvej 305E, Nærum, 2850, Denmark